Δεν σταματά η πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για την προβολή του νησιού μας (σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, την οικονομία και τον τουρισμό μας)!

Σε συνέχεια της παρουσίας του Alpha, της ΕΡΤ, του ΣΚΑΪ, του Star Channel και του Mega στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, τώρα στον ευλογημένο μας τόπο ήλθε άλλο ένα κανάλι, ο ΑΝΤ1, προσκεκλημένος και εκείνος της «Ένωσης»!

Γι’ άλλη μια φορά τις τελευταίες εβδομάδες, λοιπόν, η κατάσταση, τα προβλήματα και η παραγωγή του πρωτογενούς τομέα, η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, οι ετοιμασίες και οι βλέψεις εν όψει καλοκαιριού και, φυσικά, οι εκπληκτικές ομορφιές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων θα μπουν σε κάθε ελληνικό σπίτι, μέσω της κάμερας ενός από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας!

Παράλληλα, η Ε.Α.Σ. Νάξου θα φροντίσει να αναρτά, στα social media της (FacebookInstagramYouTube), όλα τα ρεπορτάζ που θα κάνει ο ΑΝΤ1 στο διάστημα της παραμονής του στα… μέρη μας κι έτσι αυτά θα φθάσουν σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 και στην… Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!