Και η πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για την προβολή του νησιού μας, σε τούτη την δύσκολη περίοδο για την κοινωνία και την οικονομία της Ελλάδας, δεν σταματά!

Σε συνέχεια της παρουσίας του Alpha και της ΕΡΤ στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, τώρα στον ευλογημένο μας τόπο έρχονται το Mega και το Star Channel, προσκεκλημένα και εκείνα της «Ένωσης»!

Έτσι, για μία ακόμη φορά τις τελευταίες εβδομάδες, μέσω των συνεχών ρεπορτάζ των δύο νέων… επισκεπτών μας, η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, η κατάσταση και τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, οι ετοιμασίες εν όψει καλοκαιριού και, φυσικά, οι εκπληκτικές ομορφιές και τα εκλεκτά προϊόντα της μικρής μας γειτονιάς θα μπουν σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα!

Παράλληλα, η Ε.Α.Σ. Νάξου θα φροντίσει να αναρτά, στα social media της (Facebook, Instagram, YouTube), όλα τα ρεπορτάζ που θα κάνουν το Mega και το Star από τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες – με αυτόν τον τρόπο, τα θέματα που θα αναδείξουν τα δύο κανάλια θα φθάσουν σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Συντονιστείτε στο Mega, στο Star και στην… Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!