Για μια ακόμα φορά, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου βρίσκεται στην πρωτοπορία προβολής του νησιού μας και της παραγωγής του, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία μας. Μια περίοδο, που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η υποστήριξη της… διασωληνωμένης οικονομίας της πατρίδας μας και του νησιού μας και ειδικότερα της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού!

Την ερχόμενη εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha θα βρεθεί στη Νάξο, προσκεκλημένος της Ε.Α.Σ. και θα κάνει συνεχή και πολύπλευρα ρεπορτάζ για το νησί μας απ’ άκρη σ’ άκρη του.

Έτσι, λίγο πριν έλθει το περίεργο και… μεταλλαγμένο φετινό καλοκαίρι, η ΝΑΞΟΣ μας (η, ευτυχώς… ξεχασμένη, από τον κορονοϊό ΝΑΞΟΣ μας) και οι ποικίλες ομορφιές της θα μπουν σε κάθε ελληνικό σπίτι, μέσα από την κάμερα ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά Μέσα της χώρας μας. Και μέσα από το διαδίκτυο στα σπίτια όλου του κόσμου! Για να δείξουμε σε όλους ποιος προορισμός διακοπών και γιατί πρέπει, ειδικά εφέτος, να προτιμηθεί δυναμικά και με πάθος.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και ο Alpha θα κατακλύσουν τις οθόνες σας με την απαράμιλλη Νάξο!

Συντονιστείτε!