Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών

Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών είναι μία ακόμη υπηρεσία που προσφέρει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στον αγροτικό κόσμο του νησιού μας.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η δέουσα υπευθυνότητα και η καλή οργάνωση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το προσωπικό που το στελεχώνει και εγγυώνται την υποδειγματική του λειτουργία.

Ως βασικό του καθήκον τη λήψη δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, την εισαγωγή τους στους Η/Υ και την προώθησή τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ, για τα νησιά της επαρχίας Νάξου, την Πάρο, τη Σύρο, την Τήνο, την Αμοργό και τη Μύκονο.

Επίσης, παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ΟΣΔΕ, λ.χ. ενημέρωση μητρώου αιγοπροβάτων και ενημέρωση μητρώου εισροών-εκροών της εκμετάλλευσής τους, μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, ενημέρωση σχετικά με τις αποζημιώσεις που δίνει ο Ε.Λ.Γ.Α. σε περιπτώσεις ζημίας στο φυτικό ή στο ζωικό κεφάλαιο και γενικότερα οδηγίες και συμβουλές σχετικά με τη διασφάλιση των επιδοτήσεων των αγροτών.

Επιπροσθέτως ασχολείται και με θέματα που αφορούν στην Εξισωτική Αποζημίωση των αγροτών των προαναφερθέντων νησιών.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών βρίσκεται στα κεντρικά μας γραφεία (3ο χιλιόμετρο επ. οδού Νάξου-Χαλκείου, θέση Λουκάκι) και οι παραγωγοί μπορούν να  απευθύνονται σε αυτό είτε τηλεφωνώντας στο (+30) 22850-24240 είτε καλώντας στο (+30) 22850-25340 και χρησιμοποιώντας τα εσωτερικά 114  και 115.