Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για προβολή του νησιού μας σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία και οικονομία!

Σε συνέχεια της παρουσίας του Alpha στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες η ΕΡΤ έρχεται στη μικρή μας γειτονιά, προσκεκλημένη κι εκείνη της «Ένωσης»!

Κι αφού η κρατική τηλεόραση βρεθεί στα (ευτυχώς ανέγγιχτα από τον κορονοϊό) νησιά μας, μέσω των συνεχών ρεπορτάζ από πολλά και διαφορετικά σημεία που θα κάνει η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, η κατάσταση και τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, οι ετοιμασίες εν όψει του (από κάθε άποψη… περίεργου) καλοκαιριού που πλησιάζει και, βεβαίως, οι εκπληκτικές ομορφιές του ευλογημένου μας τόπου θα μπουν και πάλι σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα!

Παράλληλα, η Ε.Α.Σ. Νάξου θα φροντίσει να αναρτά, στα social media της (Facebook, Instagram, YouTube) όλα τα ρεπορτάζ που θα κάνει η ΕΡΤ από τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες κι έτσι τα θέματα των ανταποκρίσεων της κρατικής τηλεόρασης θα φθάσουν σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Συντονιστείτε στην ΕΡΤ και στην… Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, λοιπόν!