Βραβεία-Πιστοποιητικά

Με διαρκή παρουσία στον πρωτογενή τομέα των Κυκλάδων από το 1926 μέχρι και σήμερα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ. Νάξου), ατενίζοντας αισιόδοξα το μέλλον, επενδύει στην ποιότητα.
Παράλληλα, με ετήσια συμμετοχή στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων της χώρας και του εξωτερικού, τα προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εχουν αποσπάσει πολλές σημαντικές διακρίσεις και βραβεία.

Βραβεία

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. είναι το κορυφαίο προϊόν και η «ναυαρχίδα» της παραγωγής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και το προϊόν μας εκείνο που έχει τιμηθεί με τις περισσότερες διακρίσεις. Έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, το χρυσό βραβείο γεύσης στο Φεστιβάλ Ελληνικών Τυριών το 2011 και το χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό Taste Olymp Awards το 2017, καθώς και τα δύο (2) Αστέρια στον Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης στο Ινστιτούτο iTQi των Βρυξελλών το 2015, το 2016 και το 2018.

Πιστοποιητικά

Η Ε.Α.Σ. Νάξου διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την παραγωγή και την τυποποίηση των προϊόντων της, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν ότι το προϊόν που φτάνει στο τραπέζι τους έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους.