Ετοιμαστείτε! Σύντομα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα γεμίσει τις οθόνες σας με… ΝΑΞΟ!

Λίγο πριν έλθει το φετινό περίεργο, όπως όλα δείχνουν, καλοκαίρι η Ε.Α.Σ. μπαίνει γι’ άλλη μια φορά μπροστά και, όπως ακριβώς έκανε και πέρυσι, προσκαλεί δημοσιογράφους από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας στο νησί μας, ώστε να προβληθούν οι διαδικασίες «θωράκισής» του από τον κορονοϊό, οι παράλληλες πυρετώδεις προετοιμασίες του για την τουριστική περίοδο, η πλούσια πρωτογενής παραγωγή του και, βέβαια, οι απαράμιλλες, το δίχως άλλο, ομορφιές του.

Η αρχή γίνεται με τον Alpha. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα βρεθεί, προσκεκλημένος της Ε.Α.Σ., από αύριο (Πέμπτη 13/5) και για μία εβδομάδα, στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες και θα κάνει συνεχή όσο και πολύπλευρα ρεπορτάζ απ’ άκρη σ’ άκρη της μικρής μας «γειτονιάς».

Ενώ, τις επόμενες εβδομάδες κι άλλα μεγάλα ελληνικά κανάλια… γραμμή θα πάνε ν’ αράξουν στη Νάξο!

Έτσι, σε τούτη την δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας, που η οικονομία, η παραγωγή και ο τουρισμός της χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, να στηριχθούν δυναμικά, η ΝΑΞΟΣ μας θα μπει ξανά σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα μέσα από τις κάμερες και τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων ελληνικών καναλιών, ενώ μέσα από το διαδίκτυο θα φθάσει στα σπίτια όλου του κόσμου!

Συντονιστείτε, λοιπόν!