Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου πραγματοποίησε σήμερα, στο πλαίσιο περιοδείας του στο νησί μας, ο κ. Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Τον κ. Μαρούδα υποδέχθηκαν, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης, τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Διευθυντές της Ε.Α.Σ.

Στην διάρκεια της, σε εξαιρετικό κλίμα, συζήτησης που ακολούθησε υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος επάνω στα σοβαρά και δισεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η κτηνοτροφία του νησιού μας αλλά και η ονομαστή (και κατοχυρωμένη ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) Πατάτα της Νάξου και στο ποιες λύσεις θα μπορούσαν να δοθούν σε αυτά.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρούδας άκουσε προσεκτικά τις εισηγήσεις του Δ. Καπούνη, κατέθεσε τις δικές του παρατηρήσεις και απόψεις, ενώ δεσμεύθηκε ότι τα προβλήματα θα εξεταστούν και θα αναδειχθούν.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μαρούδας ξεναγήθηκε στο Πρότυπο Γεωπονικό Κέντρο, στο Κτηνιατρείο, στο Τμήμα Εμπορίας Ζωοτροφών και στο Συσκευαστήριο Πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των οποίων ενημερώθηκε αναλυτικά.