Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα βρίσκεται στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα και θα φωνάξει κι εκείνη, ειρηνικά και δυνατά, μαζί με τους Αγρότες από όλη την Ελλάδα, που θα διαδηλώσουν για να αναδείξουν τα μεγάλα προβλήματά τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Στο αγροτικό συλλαλητήριο την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της, Δημήτρης Καπούνης, σύμβουλοι της εταιρείας, καθώς επίσης και αρκετοί αγρότες και κτηνοτρόφοι του νησιού μας.

Εν όψει της συμμετοχής της Ε.Α.Σ. Νάξου στο αγροτικό συλλαλητήριο, ο Δ. Καπούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό του Αγρότη και του Κτηνοτρόφου. Αυτό το φωνάζουμε εμείς εδώ και χρόνια, μα δεν εισακουστήκαμε ποτέ. Αν δεν στηριχθεί με τρόπο ουσιαστικό ο πρωτογενής τομέας, οι Αγρότες και οι Κτηνοτρόφοι θα εγκαταλείψουν το επάγγελμα και χωρίς αυτούς, η χώρα δεν έχει μέλλον! Τα μέτρα που τώρα εξήγγειλε η Κυβέρνηση για την στήριξη του Αγρότη και του Κτηνοτρόφου δεν αρκούν για να επιλυθούν τα τεράστια προβλήματά τους. Οι Αγρότες κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας με τρόπο ειρηνικό, θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας και ενωμένοι θα νικήσουμε! Ειδικά εμείς, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, θα φωνάξουμε και για τη νησιωτικότητα, η οποία υφίσταται μόνο στα χαρτιά, ποτέ δεν έχει εφαρμοστεί και πρέπει να στηριχθεί με συγκεκριμένα μέτρα!».