Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στα πλαίσια του εξωστρεφούς προσανατολισμού της, λαμβάνει και φέτος μέρος στην Food Expo 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 9 έως και την Δευτέρα 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Μάλιστα, αυτή θα είναι η 10η συμμετοχή της εταιρείας στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη, όσα και τα χρόνια που αυτή διοργανώνεται!

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα είναι ένας από τους 1.300 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην έκθεση, την οποία αναμένεται να επισκεφθούν 40 χιλιάδες αγοραστές και εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πάντοτε πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον της έκθεσης αυτής, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα επιχειρήσει να αναδείξει με δυναμισμό τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της και, κυριότερα, την πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., που αποτελεί το κορυφαίο προϊόν και τη «ναυαρχίδα» της παραγωγής της μαζί με το Κεφαλοτύρι, ένα παραδοσιακό τυρί της Νάξου με υπέροχη, πλούσια γεύση!

Στην Food Expo 2024 η Ε.Α.Σ. Νάξου θα εκπροσωπηθεί από μέλη της Διοίκησής της, ενώ το περίπτερό της θα βρίσκεται στο Hall 3 με τον κωδικό D07.