Φέτος, οι «Δύο στις 10» της ΕΡΤ θα πουν το «Χριστός Ανέστη!» και θα γιορτάσουν το Πάσχα… στη Νάξο, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Η δημοφιλής εκπομπή, την οποία παρουσιάζουν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, ταξιδεύει στο νησί μας και στήνει, στο ξενοδοχείο Iphimedeia, ένα εορταστικό νησιώτικο γλέντι για τους τηλεθεατές, στο τραπέζι του οποίου θα… πρωταγωνιστήσουν τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα του τόπου μας, όπως η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου!

Η Στελλίνα Κονιτοπούλου, μαζί με τους μουσικούς της, θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και όλοι οι υπόλοιποι θα σύρουν τον χορό!

Στην παρέα της εκπομπής θα βρίσκονται ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος.

Σημειώνεται, ότι στη διάρκεια της παραμονής τους στη Νάξο οι «Δύο στις 10» έκαναν γυρίσματα σε διάφορα σημεία του νησιού, απόλαυσαν τα τοπικά του προϊόντα, έμαθαν για τα πασχαλινά του έθιμα, συμμετείχαν κιόλας και σε παραδοσιακά γλέντια και όλες τις όμορφες εικόνες που συγκέντρωσαν θα τις προβάλλουν την Κυριακή του Πάσχα, φέρνοντας την απαράμιλλη ομορφιά και την πλούσια κουλτούρα της Νάξου σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Την Κυριακή, στις 10 το πρωί, συντονιστείτε στην ΕΡΤ!