Το χορευτικό challenge που θα αναδείξει (αλλά και θα ξεσηκώσει!) όλη την Ελλάδα ξεκίνησε!

Μετά από πρωτοβουλία, αλλά και με την αρωγή, του μεγάλου ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το ένα ελληνικό νησί προκαλεί το άλλο στον χορό. Έτσι, από νησί σε νησί κι από χωριό σε χωριό και με πρωταγωνιστές… όλους εμάς, η χορευτική πρόκληση θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Αφετηρία αυτού του, γεμάτου Ελλάδα, ταξιδιού, ήταν η Νάξος! Με την βοήθεια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και με φόντο όχι μόνο τα υπέροχα τοπία και μνημεία αλλά και την παραγωγή του νησιού μας, οι Ναξιώτες… έσυραν πρώτοι τον χορό και προκάλεσαν, για την συνέχεια, την γειτονική μας Σύρο!

Όσο για τον στόχο αυτού του challenge, είναι ένας και πολύ σπουδαίος: να αναδείξει τις ασύγκριτες ομορφιές της Ελλάδας εν όψει καλοκαιριού, να τονώσει τον ελληνικό τουρισμό και να μεταδώσει αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν.

Να σημειωθεί, ότι ενώ θα πραγματοποιείται ο… γύρος της Ελλάδας μέσω του challenge, ο Alpha θα είναι εκεί για να ιχνηλατεί την πρόκληση και να καταγράφει τα συναισθήματα.

Φορέστε, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σας, ο Alpha βάζει τη μουσική, εσείς βάλτε τα βήματα και χορέψτε για το ελληνικό καλοκαίρι!

Μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο σε Facebook, Instagram και Tik Tok κάνοντας tag @AlphaTv και χρησιμοποιώντας το hashtag: #GreekSummerChallenge. Τη μουσική για τα βίντεο σας μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: https://www.alphatv.gr/greeksummercha…. Επιλογές από τα καλύτερα βίντεο θα προβάλλονται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha.