Το Σάββατο 2 Απριλίου η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.), ο εκπρόσωπος και η εθνική συντονιστική οργάνωση των συνεταιρισμών της Ελλάδας, άλλαξε σελίδα!

Μάλιστα, σε αυτήν την νέα της αρχή και πορεία η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και η Νάξος θα είναι εκεί για να παλεύουν για το μέλλον του Αγρότη και του Παραγωγού όχι μόνο του νησιού μας μα και όλης της χώρας!

Το λογότυπο της ΕΘ.Ε.Α.Σ.

Την ημέρα εκείνη πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου της ΕΘ.Ε.Α.Σ. μέσα από την εκλογική Γενική Συνέλευση, με 177 αντιπροσώπους συνεταιρισμών από όλη την χώρα να δίνουν το «παρών» με 493 ψήφους.

Το τέλος της διαδικασίας βρήκε την εθνική συνεταιριστική οργάνωση να έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μέλος του οποίου εξελέγη και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και του νησιού μας, κ. Γιώργος Γκούφας, ο οποίος για χρόνια εκπροσώπησε και έδωσε τις δικές του μάχες για, την Ένωσή μας και την Νάξο μας στο Δ.Σ. της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ!

Αυτό ακριβώς θα συνεχίσει τώρα να κάνει ο κ. Γκούφας όντας μάλιστα ο μοναδικός εκπρόσωπος της νησιωτικότητας στο νέο Δ.Σ. της ΕΘ.Ε.Α.Σ., με «όπλο» του την μεγάλη εμπειρία του παρελθόντος και δουλεύοντας βέβαια προς την κατεύθυνση που καλούνται οι συνεταιρισμοί της Ελλάδας να συνταχθούν από κοινού σε τούτο το νέο τους ξεκίνημα: αυτήν της οργανωμένης δράσης και της αντιμετώπισης των κοινών και πολύ σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Παύλος Σατολιάς ανέλαβε την θέση του Προέδρου της ΕΘ.Ε.Α.Σ. και οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρίου και Χρήστος Γιαννακάκης εκείνες των Α’ και Β’ Αντιπροέδρου αντίστοιχα. Γραμματέας αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ενώ ταμίας η κ. Διαμάντω Κρητικού. Μέλη θα είναι οι κ.κ. Νίκος Προκοβάκης και Θανάσης Σωτηρόπουλος.