Από την ίδρυσή της, το 1926, έως σήμερα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συλλέγει καθημερινά το γάλα του Ναξιώτη Κτηνοτρόφου.

Μάλιστα, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η «Ένωση» φέρνει σε πέρας αυτήν την αποστολή με επιτυχία και υπευθυνότητα αλλά και αγοράζοντας το γάλα από τον Παραγωγό σε πολύ καλή τιμή!

Η Ε.Α.Σ. Νάξου θα συνεχίσει το έργο της με τη συνέπεια που τη διακρίνει, διασφαλίζοντας το εισόδημα του Παραγωγού και την ποιότητα του γάλακτος που παραλαμβάνει.

Επίσης, η Ε.Α.Σ., παρά την αύξηση της τιμής των ζωοτροφών και έχοντας απορροφήσει όλες τις επιδοτούμενες ποσότητες ζωοτροφών που χορηγήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος 2020 για το ζωικό κεφάλαιο των Παραγωγών μας, στηρίζει τους Παραγωγούς της παρέχοντας έκπτωση 20 ευρώ στον τόνο για τον μήνα Νοέμβριο! Παράλληλα, ελέγχει τις ζωοτροφές για να εξασφαλίσει ότι είναι άριστες ποιοτικά.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου έμπρακτα βρίσκεται κοντά στον Παραγωγό, εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και των ζωοτροφών και ενισχύει την οικονομία του νησιού μας!