Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, παρά την πρωτόγνωρη κατάσταση που προκάλεσε ο κορονοϊός, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, συνεχίζοντας την παράδοση, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της πατάτας που παρήγαγε το νησί μας.

Η διάθεση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αν και οι ποσότητες που παραλάβαμε φέτος ήταν μεγαλύτερες από αυτές που είχαμε προγραμματίσει. Αυτό έγινε γιατί, ως Ε.Α.Σ. Νάξου, απορροφήσαμε και τις ποσότητες που θα καταναλώνονταν στη Νάξο, οι οποίες τελικά δεν καταναλώθηκαν λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου στήριξε για μία ακόμη χρονιά τον Ναξιώτη παραγωγό, αγοράζοντας σε υψηλότερη τιμή σε σχέση με τους άλλους εμπόρους, εντός και εκτός του νησιού.

Ευχαριστούμε τις αλυσίδες Super Markets που συνεργάστηκαν μαζί μας αλλά και το καταναλωτικό κοινό που για άλλη μια φορά έδειξε εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της Ε.Α.Σ. Νάξου!

Η Ε.Α.Σ. Νάξου, μέσω των γεωπόνων της και του πρότυπου γεωπονικού κέντρου που διαθέτει, είναι πάντοτε κοντά σε όλους τους Ναξιώτες παραγωγούς, εξασφαλίζοντας γι’ αυτούς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!