Ακόμη ένα σπουδαίο βραβείο πήρε στα χέρια της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Στην φαντασμαγορική πανελλαδική τελετή των Βραβείων Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης ® AUTHENTIC TASTE OF GREECE, που αποτελεί γιορτή της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας και την οποία διοργάνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders, που αναδεικνύει την Ελλάδα και τα προϊόντα της σε όλο τον πλανήτη, η Ε.Α.Σ. παρέλαβε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® – AUTHENTIC TASTE OF GREECE – GOLD AWARD 2021!

Την εν λόγω διάκριση η Ε.Α.Σ. Νάξου την απόλαυσε για τα κορυφαία της προϊόντα (Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε., Κεφαλοτύρι, Ορεινό, Γίδινο, Βούτυρο, Γάλα, Γιαούρτι) και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Η τελετή και η απονομή πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ενώ το βραβείο παρέλαβε, εκπροσωπώντας την Ε.Α.Σ. Νάξου, ο Αντιπρόεδρός της, Ιάκωβος Βαλέρης, ο οποίος, κατά την παραλαβή της διάκρισης, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Να σημειωθεί, ότι το σήμα ποιότητας AUTHENTIC TASTE OF GREECE ήδη συνοδεύει στρατηγικά τα ελληνικά προϊόντα (premium brands) στα παγκόσμια ράφια των ξένων αγορών, προσφέροντας στους εξαγωγείς (όπως είναι και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου) το κλειδί της εμπιστοσύνης, σαν το πιο ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας για την αυθεντική ελληνική γεύση.