Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος covid-19 στο προσωπικό της Ε.Α.Σ. Νάξου

Αρνητικά τα test για τον νέο κορονοϊό!

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στις 28 Οκτωβρίου 2020 και όπως σάς υποσχεθήκαμε, ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι για τον νέο κορονοϊό που έγιναν στο προσωπικό της.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι όλα αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι  η Ε.Α.Σ. με δική της πρωτοβουλία και ίδια έξοδα αποφάσισε τη διενέργεια αντιγονικών ελέγχων (rapid test) στο προσωπικό της, στο πλαίσιο του διαρκούς ενδιαφέροντός της για τους υπαλλήλους, τους παραγωγούς, τους συναλλασσόμενους, τους καταναλωτές και την κοινωνία της Νάξου γενικότερα, δεδομένης της έκδηλης παρουσίας του ιού και στο νησί μας και του βαθμού επιδημιολογικής επιτήρησής του.

Τα test θα επαναλαμβάνονται.

Θεωρούμε ότι η ενημέρωση για την πρόληψη, η λήψη κατάλληλων μέτρων και η διενέργεια τακτικών ελέγχων διασφαλίζουν την υγεία του τοπικού πληθυσμού. Αυτό πρέπει να κάνουν υπεύθυνα δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, πέρα από την ατομική ευθύνη του καθενός μας.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου, συνεπής με την ιστορία, την παράδοση, την αξιοπιστία και τη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνει, θα συνεχίσει να συνεισφέρει άμεσα και δυναμικά στη διασφάλιση της υγείας του τόπου μας, συνεργαζόμενη με τις υγειονομικές υπηρεσίες. Απευθύνει επίσης έκκληση για καθολική δημόσια, δημοτική, περιφερειακή, κοινωνική και ατομική επαγρύπνηση και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών οδηγιών.