Τις άγιες μέρες του Πάσχα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου προχωρά σε μία προσφορά αγάπης.

Στέλνει ντόπια αμνοερίφια, την ξακουστή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. καθώς και πεντανόστιμες Πατάτες Νάξου στην Κιβωτό του Κόσμου, η οποία φιλοξενεί στις δομές της  εκατοντάδες παιδιά και στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, αυτήν την δύσκολη περίοδο για τον λαό της Ουκρανίας, η Κιβωτός του Πατρός Αντωνίου έχει μετατραπεί σε μία πραγματική Κιβωτό σωτηρίας για δεκάδες μητέρες και παιδιά από την δοκιμαζόμενη χώρα που φιλοξενούνται στις δομές της, μακριά από την τρικυμία του πολέμου…

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μίλησε για αυτήν την προσφορά αγάπης: «Είναι το λιγότερο που θα μπρούσαμε να κάνουμε σαν Ναξιώτες Παραγωγοί. Τα αμνοερίφιά μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αυτήν την περίοδο και μπαίνουν σε κάθε σπιτικό που γιορτάζει την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Όμως αυτές οι Άγιες ημέρες δεν είναι εύκολες για όλους. Με σεβασμό και αγάπη προς τους πρόσφυγες της Ουκρανίας, θα προσπαθήσουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας να γεμίσουμε το γιορτινό τους τραπέζι με “καλούδια” από το νησί μας.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία για την ελληνική οικονομία, με τις τιμές των τροφίμων να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δεσμεύεται να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο και να κάνει πράξη την ρήση του Πατρός Αντωνίου, ο οποίος έχει τιμηθεί με το βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη: η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους».

Καλό Πάσχα σε όλους!