Το να δίνεις σημαίνει να νοιάζεσαι και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το γνωρίζει καλά αυτό και διαχρονικά το αποδεικνύει, με το πλούσιο κοινωνικό της έργο.

Τώρα, λοιπόν, στην αυγή του 2021, η «Ένωση» στάθηκε γι’ άλλη μια φορά δίπλα σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Προσέφερε, με όλη την αγάπη της, πεντέμισι τόνους της ξακουστής σ’ όλη την Ελλάδα, θρεπτικής και πεντανόστιμης Πατάτας Νάξου στον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων!

Με τη σειρά του, ο Όμιλος θα διαθέσει την ευγενική αυτή χορηγία στις πολλές κοινωνικές δομές που διατηρεί, στις οποίες καθημερινά φροντίζει εκατοντάδες συνανθρώπους μας και τις μεγάλες τους ανάγκες.

Για τούτη τη σπουδαία κίνηση της Ε.Α.Σ. Νάξου έμαθαν, σε επίσκεψή τους στον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και τις δομές του, ο Γενικός  Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γεώργιος Σταμάτης και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Νίκη Δανδόλου, ενώ δεν έμειναν εκεί.

Ευχαρίστησαν, σε live σύνδεση με τη Νάξο, τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ., Δημήτρη Καπούνη, για την προσφορά κι έπειτα, σε ρόλο… σεφ, καθάρισαν κιόλας πατάτες οι οποίες μαγειρεύτηκαν στον φούρνο με κοτόπουλο και προσφέρθηκαν στους ανθρώπους που σιτίζονται στις δομές!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, διαβεβαίωσε πως, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας, η Ε.Α.Σ. θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης, ευχαρίστησε θερμά την Ε.Α.Σ. Νάξου, τον Δ. Καπούνη και τους παραγωγούς του νησιού μας για την υπερπολύτιμη αυτή προσφορά, ο Γ. Σταμάτης συνεχάρη την «Ένωση» για την πρωτοβουλία της, ενώ η Ν. Δανδόλου χαρακτήρισε ως απαραίτητες και αναγκαίες κινήσεις σαν αυτήν της Ε.Α.Σ.